Fra gris til gaffel

Menuer

Viser alle 5 produkter

  • Jul

    Jul

    3 emner
  • Konfirmation

    Konfirmation

    1 emner
  •   Beskrivelse Enhed Pris Antal

    Det Lille Julebord 2017

    Minimum antal: 8

    Thy sild med løg & karrysalat, Tartelet med farmors høns i asparges, Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist, Michael”s leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons, Kamsteg med sødet rødkål, Ris a la mande med kirsebærsauce
    Tilvalg – KYST fiskefilet, smørstegt, rørt remoulade & citron. Kr. 20,- pr pers.
    Tilvalg – Brød & smør. Kr. 15,- pr pers.

    DKK 150,00

    Det Lokale Julebord 2017

    Minimum antal:

    Kolde & lune Fiskeretter: Fiskehuset”s Thysild hjemmerørt karrysalat med friske thy æbler, Fiskehuset”s Stegte Thysild i lage med økoløg & dild kapers, Hanstholm rejer med smilende æg karrymajo & purløg, Smørstegt rødspætte direkte fra KYST til GAFFEL, Håndrørt remoulade med grov pickles

    Varme & lune kødretter: Enebærrøget æbleflæsk med æbler fra Thy, Juleporchetta af Thygris svesker, æble, kanel, koriander & citrontimian, Saltbagte kartofler fra Karen med honning & sesam

    Søde retter: Juleflødebolle fra Chokolade Kurven Håndlavet af Pernille, Jule-is fra Ismejeriet Thy Amarena drunknede bær, sne & portvin-Culis, Øko oste Vesterhav, rav & Thybo

    Bagt tilbehør: Koldhævet surdejsbrød fra vores egne ovne, Rugbrød & landbrød fra Bageriet 11/11, Bakkedal smør, Slagterens krydderfedt med grever & krydderier

    DKK 295,00

    Det Store Julebord 2017

    Minimum antal: 8

    Thy sild med løg & karrysalat, Rejer & Varmrøget laks fra eget røgeri. Dild & dressing, Twist af salad gourman med cherrytomat, agurk & citron, Vores egne Rullesylte med julesennep & syltet rødbede, Smørstegt rødspætte direkte fra KYST til GAFFEL, Tartelet med farmors høns i asparges, Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist, Kamsteg med sødet rødkål, Oste Thise Vesterhavsost, drue, saltmandel & syltede havtorn, Ris a la mande med kirsebærsauce

    DKK 225,00

    Konfirmationsmenu 2018

    Minimum antal: 20

    Forret — Vælg mellem: Hønsesalat på ananasring med tårn af urtedild og bagt bacon + brød, Tunmousse med urter, dild tårn, dressing og rejer. + brød, 2 Tarteletter med høns i asparges

    Hovedret — Buffet: Flamberet kalvecuvette med dijon og madacascar, BBQ svinenakke af lokalgris, Gratineret kyllingefilet i baconsvøb

    Tilbehør
    Flødekartofler med revet mozzarella, Smørbagt petit kartofler med læsøsalt, Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner, Grøn forårssalat med provance, gulerod og ærter, Pastasalat med soltørret tomat, urter og oliven, Husets favorit sauce, Dressing og brød

    Desseret — Vælg mellem: Daim Islagkage med chokolade og let pisket fløde, Dobbelt chokoladekage med spåner og bær

    DKK 175,00DKK 210,00
    Ryd

    Nytårsmenu 2017

    Minimum antal: 2
    DKK 175,00DKK 375,00
    Ryd