Viser alle 5 produkter
-
Jul
3 emner -
Konfirmation
1 emner
Beskrivelse | Enhed Pris | Antal | |
---|---|---|---|
![]() |
Det Lille Julebord 2017Minimum antal: 8Thy sild med løg & karrysalat, Tartelet med farmors høns i asparges, Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist, Michael”s leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons, Kamsteg med sødet rødkål, Ris a la mande med kirsebærsauce |
DKK 150,00 | |
![]() |
Det Lokale Julebord 2017Minimum antal:Kolde & lune Fiskeretter: Fiskehuset”s Thysild hjemmerørt karrysalat med friske thy æbler, Fiskehuset”s Stegte Thysild i lage med økoløg & dild kapers, Hanstholm rejer med smilende æg karrymajo & purløg, Smørstegt rødspætte direkte fra KYST til GAFFEL, Håndrørt remoulade med grov pickles Varme & lune kødretter: Enebærrøget æbleflæsk med æbler fra Thy, Juleporchetta af Thygris svesker, æble, kanel, koriander & citrontimian, Saltbagte kartofler fra Karen med honning & sesam Søde retter: Juleflødebolle fra Chokolade Kurven Håndlavet af Pernille, Jule-is fra Ismejeriet Thy Amarena drunknede bær, sne & portvin-Culis, Øko oste Vesterhav, rav & Thybo Bagt tilbehør: Koldhævet surdejsbrød fra vores egne ovne, Rugbrød & landbrød fra Bageriet 11/11, Bakkedal smør, Slagterens krydderfedt med grever & krydderier |
DKK 295,00 | |
![]() |
Det Store Julebord 2017Minimum antal: 8Thy sild med løg & karrysalat, Rejer & Varmrøget laks fra eget røgeri. Dild & dressing, Twist af salad gourman med cherrytomat, agurk & citron, Vores egne Rullesylte med julesennep & syltet rødbede, Smørstegt rødspætte direkte fra KYST til GAFFEL, Tartelet med farmors høns i asparges, Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist, Kamsteg med sødet rødkål, Oste Thise Vesterhavsost, drue, saltmandel & syltede havtorn, Ris a la mande med kirsebærsauce |
DKK 225,00 | |
![]() |
Konfirmationsmenu 2018Minimum antal: 20Forret — Vælg mellem: Hønsesalat på ananasring med tårn af urtedild og bagt bacon + brød, Tunmousse med urter, dild tårn, dressing og rejer. + brød, 2 Tarteletter med høns i asparges Hovedret — Buffet: Flamberet kalvecuvette med dijon og madacascar, BBQ svinenakke af lokalgris, Gratineret kyllingefilet i baconsvøb Tilbehør Desseret — Vælg mellem: Daim Islagkage med chokolade og let pisket fløde, Dobbelt chokoladekage med spåner og bær |
DKK 175,00 – DKK 210,00 | |
![]() |
Nytårsmenu 2017Minimum antal: 2 |
DKK 175,00 – DKK 375,00 |