Fra gris til gaffel

Menuer

Showing all 5 results

  • Jul

    Jul

    3 emner
  • Konfirmation

    Konfirmation

    1 emner
  •   Beskrivelse Enhed Pris Antal

    4 retters menu 2020 – Gæsternes anbefaling

    Minimum antal: 2

    Cremet Hummer Bisque – med syltet Fennikel Og røget Torskeryg.

    Carpaccio af kulmule – med persille/Lime pesto.

    Chateaubriand af Kalvemørbrad – flamberet med whiskey. Peberglace-Rodfrugter-Kartoffel.

    Cremet Chokolade – med søde kager og karameliserede kerner og nødder.

    DKK 225,00DKK 375,00
    Ryd

    Julemenu 2020

    Minimum antal: 6

    Marineret sild med løg & karrysalat. Tartelet med farmors høns i asparges. Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist. Michaels leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons. Ribbensteg med sødet rødkål. Ris a la mande med kirsebærsauce.

    DKK 155,00

    Juletapas 2020

    Minimum antal: 6

    Kølet Rullesteg med Svesker og syltet Kål.Julesylte af vores hemmelige opskrift med Sennep og Rødbede. Havtaskehale bagt i svøb af Thyskinke med Pestobagt Surdejsbrød. Røget Nordthy skinke med pesto og saltede nødder. Andepate med syltede løg. Tawny Portvins pølse med Portvins sky. Vesterhavs ost og hvid Brie med Druer. Ris a la cottá med syltede kirsebær.

    DKK 25,00

    Konfirmationsmenu 2020 ( Under opdatering )

    Minimum antal: 20

    Forret — Vælg mellem: Hønsesalat på ananasring med tårn af urtedild og bagt bacon + brød, Tunmousse med urter, dild tårn, dressing og rejer. + brød, 2 Tarteletter med høns i asparges

    Hovedret — Buffet: Flamberet kalvecuvette med dijon og madacascar, BBQ svinenakke af lokalgris, Gratineret kyllingefilet i baconsvøb

    Tilbehør
    Flødekartofler med revet mozzarella, Smørbagt petit kartofler med læsøsalt, Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner, Grøn forårssalat med provance, gulerod og ærter, Pastasalat med soltørret tomat, urter og oliven, Husets favorit sauce, Dressing og brød

    Desseret — Vælg mellem: Daim Islagkage med chokolade og let pisket fløde, Dobbelt chokoladekage med spåner og bær

    DKK 175,00DKK 210,00
    Ryd

    Tilvalg Julemenu 2020 – signatur-retter

    Minimum antal: 6

    Rejer & Varmrøget laks fra eget røgeri. Dild & dressing. Rullesylte mMED MICHAELS JULESENNEP & SYLTET RØDBEDE. Smørstegt rødspætte DIREKTE FRA KYST TIL GAFFEL. CITRON OG RØRT REMOULADE. Mørbradbøf MED BLØDELØG OG SURT. Glaseret hamburgerryg MED GRØNLANGKÅL OG BRUNEDE KARTOFLER. Havtaskehale bagt i svøb af Thyskinke med Pestobagt Surdejsbrød. Stegt Andelår med rødkål. Koldrøget roulade af Tun fra eget røgeri på sprøde salater. Portvin TAWNY PORT. 2 slags Oste BRIE – VESTERHAVSOST, DRUE, KIKS & SOLBÆR

    DKK 25,00