Fra gris til gaffel

Menuer

Showing all 4 results

  • Jul

    Jul

    2 emner
  • Konfirmation

    Konfirmation

    1 emner
  •   Beskrivelse Enhed Pris Antal

    Det Lille Julebord 2019

    Minimum antal: 6

    Marineret sild med løg & karrysalat. Tartelet med farmors høns i asparges. Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist. Michaels leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons. Kamsteg med sødet rødkål. Ris a la mande med kirsebærsauce.

    DKK 155,00

    Det Store Julebord 2019

    Minimum antal: 6

    Marineret sild med løg & karrysalat. Rejer & Varmrøget laks fra eget røgeri. Dild & dressing. Twist af salad gourman med cherrytomat, agurk & cirton. Vores egne Rullesylte med julesennep & syltet rødbede. Smørstegt rødspætte direkte fra KYST til GAFFEL. Michaels leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons. Tartelet med farmors høns i asparges. Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist. Kamsteg med sødet rødkål. Oste Thise Vesterhavsost, drue, saltmandel & syltede havtorn . Ris a la mande med kirsebærsauce

    DKK 235,00

    Konfirmationsmenu 2018

    Minimum antal: 20

    Forret — Vælg mellem: Hønsesalat på ananasring med tårn af urtedild og bagt bacon + brød, Tunmousse med urter, dild tårn, dressing og rejer. + brød, 2 Tarteletter med høns i asparges

    Hovedret — Buffet: Flamberet kalvecuvette med dijon og madacascar, BBQ svinenakke af lokalgris, Gratineret kyllingefilet i baconsvøb

    Tilbehør
    Flødekartofler med revet mozzarella, Smørbagt petit kartofler med læsøsalt, Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner, Grøn forårssalat med provance, gulerod og ærter, Pastasalat med soltørret tomat, urter og oliven, Husets favorit sauce, Dressing og brød

    Desseret — Vælg mellem: Daim Islagkage med chokolade og let pisket fløde, Dobbelt chokoladekage med spåner og bær

    DKK 175,00DKK 210,00
    Ryd

    Nytårsmenu 2018

    Minimum antal: 2

    Snacks – Symfoni af tapas-skinker – hvidløgsmajo og saltmandet med chili.
    Kraftig hummerbisque – Cremet, rejer & groft couvertbrød.
    Pestobagt Vesterhavstorsk – Persille, lime, sennepscreme, sellerisne, caparspopcorn, rødbede og dildtop.
    Oksemørbrad med hvidløg & timiankvist – Smørstegte pititkartofler med sydesalt, gulerodspure, landtidsbagt selleri, rødløg og ristede bøgehatte, Rødvinsglace.
    Kage tallerken – Mørk chokokage med hvid-chokolade panna cotta, bær og pasionsculis.

    DKK 195,00DKK 375,00
    Ryd