Fra gris til gaffel

Showing all 2 results

      Beskrivelse Enhed Pris Antal

    Det Lille Julebord 2019

    Minimum antal: 6

    Marineret sild med løg & karrysalat. Tartelet med farmors høns i asparges. Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist. Michaels leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons. Kamsteg med sødet rødkål. Ris a la mande med kirsebærsauce.

    DKK 155,00

    Det Store Julebord 2019

    Minimum antal: 6

    Marineret sild med løg & karrysalat. Rejer & Varmrøget laks fra eget røgeri. Dild & dressing. Twist af salad gourman med cherrytomat, agurk & cirton. Vores egne Rullesylte med julesennep & syltet rødbede. Smørstegt rødspætte direkte fra KYST til GAFFEL. Michaels leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons. Tartelet med farmors høns i asparges. Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist. Kamsteg med sødet rødkål. Oste Thise Vesterhavsost, drue, saltmandel & syltede havtorn . Ris a la mande med kirsebærsauce

    DKK 235,00