Fra gris til gaffel

Tapas

Showing all 3 results

      Beskrivelse Enhed Pris Antal

    Efterårsbuffet

    Minimum antal: 12

    Laks Rejer med cafesalat, cherrytomat & agurk, Flamberet kødkvæg med dijonsennep & maste madagascar-peber, Langtid bagt Svinefilet krydret med timian, Symfoni af svampe, nye løg, tørsaltet bacon twistet af muskatnød, Rå stegte Kartofler, oliven olie, salt af vesterhaw. Salat af waldorf & tyttebærsylt, Tranebær-sauce med fløde, Hjemmebag & dressing, Æble Crumblekage med smuldredej

    DKK 175,00

    Luksus Tapas på planke

    Minimum antal:

    Ovn bagt parmaskinke, Luft tørret serrano skinke, Fynslandsskinken, Lufttørret salamier – 3 slags sydlandske specialiteter, Oste: kongeblå skimmel,  fast Vesterhavsost, gauda med chili og chedderost, Basilikum pesto, Hvidløgs aioli, tomat tapanade, Oliven, soltørret tomater, grilled champignons, Cafe Salater, rødløg, spirrer, lolo bionda salat, Hjemmebagt kold hævet hvedbrød 2-3 slags, Hjemmebagt knækbrød

    DKK 165,00

    Sommer Buffet ( Maj – September )

    Minimum antal: 12

    Knasende sprød Serrano-skine med hvidløgs-aioli, Ristede mandler med skind & salt, Krydderfrikadelle med rosmarin & hvidløg, Ovnstegte kartofler krydret med frisk timian & læsøsalt, Grov pastasalat frisk basilikum, olivenolie, cherrytomat & franskeløg, kylling med citron, persille & friskkværnet sortpeber, Kold culotte af ungkvæg med urter & bearnaise-creme, Salat af sprød spidskål vendt i mormor dressing, radiser & cashew-nødder, Koldhævet snobrød grovsalt & fuldkorn, Hjemmelavet Dressing pikant, Bærtærte på mazarinbund vaniljecreme & friske bær

    DKK 175,00