Fra gris til gaffel

Showing all 23 results

      Beskrivelse Enhed Pris Antal

    4 retters menu 2020 – Gæsternes anbefaling

    Minimum antal: 2

    Cremet Hummer Bisque – med syltet Fennikel Og røget Torskeryg.

    Carpaccio af kulmule – med persille/Lime pesto.

    Chateaubriand af Kalvemørbrad – flamberet med whiskey. Peberglace-Rodfrugter-Kartoffel.

    Cremet Chokolade – med søde kager og karameliserede kerner og nødder.

    DKK 225,00DKK 375,00
    Ryd

    Det Lille Julebord 2019

    Minimum antal: 6

    Marineret sild med løg & karrysalat. Tartelet med farmors høns i asparges. Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist. Michaels leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons. Kamsteg med sødet rødkål. Ris a la mande med kirsebærsauce.

    DKK 155,00

    Det Store Julebord 2019

    Minimum antal: 6

    Marineret sild med løg & karrysalat. Rejer & Varmrøget laks fra eget røgeri. Dild & dressing. Twist af salad gourman med cherrytomat, agurk & cirton. Vores egne Rullesylte med julesennep & syltet rødbede. Smørstegt rødspætte direkte fra KYST til GAFFEL. Michaels leverpostej tørsaltet bacon & varme champignons. Tartelet med farmors høns i asparges. Lune deller med vildmose kartoffelsalat, friske urter & pebertwist. Kamsteg med sødet rødkål. Oste Thise Vesterhavsost, drue, saltmandel & syltede havtorn . Ris a la mande med kirsebærsauce

    DKK 235,00

    Fast tunmousse

    Minimum antal: 10
    DKK 40,00

    Fiskemand

    Minimum antal:
    DKK 625,00
    Ryd

    Franskbrød – laks eller rejer

    Minimum antal:
    DKK 40,00
    Ryd

    Klassisk rejecocktail

    Minimum antal: 10
    DKK 45,00

    Koldrøget laks

    Minimum antal: 10
    DKK 25,00

    Koldrøget lakserose

    Minimum antal: 10
    DKK 45,00

    Konfirmationsmenu 2020 ( Under opdatering )

    Minimum antal: 20

    Forret — Vælg mellem: Hønsesalat på ananasring med tårn af urtedild og bagt bacon + brød, Tunmousse med urter, dild tårn, dressing og rejer. + brød, 2 Tarteletter med høns i asparges

    Hovedret — Buffet: Flamberet kalvecuvette med dijon og madacascar, BBQ svinenakke af lokalgris, Gratineret kyllingefilet i baconsvøb

    Tilbehør
    Flødekartofler med revet mozzarella, Smørbagt petit kartofler med læsøsalt, Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner, Grøn forårssalat med provance, gulerod og ærter, Pastasalat med soltørret tomat, urter og oliven, Husets favorit sauce, Dressing og brød

    Desseret — Vælg mellem: Daim Islagkage med chokolade og let pisket fløde, Dobbelt chokoladekage med spåner og bær

    DKK 175,00DKK 210,00
    Ryd

    Ladies buffet

    Minimum antal:
    DKK 125,00

    Laksemousse

    Minimum antal: 10
    DKK 25,00

    Lakseroulade med frisk ost

    Minimum antal: 10
    DKK 45,00

    Let receptionbuffet

    Minimum antal: 12
    DKK 100,00

    Luksus receptionbuffet

    Minimum antal: 12
    DKK 165,00

    Luksus smørrebrød – fiskefilet

    Minimum antal:
    DKK 35,00

    Luksus smørrebrød – røget ål

    Minimum antal:
    DKK 45,00

    Pålægsfiskemand

    Minimum antal:
    DKK 650,00

    Sild – 2 slags

    Minimum antal: 10
    DKK 30,00

    Spansk buffet

    Minimum antal: 12
    DKK 150,00

    Stegt rødspættefilet

    Minimum antal: 10
    DKK 20,00

    Torsk på fad

    Minimum antal: 10
    DKK 45,00

    Tun mousse

    Minimum antal: 10
    DKK 25,00