Fra gris til gaffel

Salat

Showing all 22 results

      Beskrivelse Enhed Pris Antal

    Burger

    Minimum antal: 10
    DKK 55,00

    Caverybord

    Minimum antal: 20
    DKK 135,00

    Dansk stegebuffet

    Minimum antal: 10
    DKK 155,00

    Efterårsbuffet

    Minimum antal: 12

    Laks Rejer med cafesalat, cherrytomat & agurk, Flamberet kødkvæg med dijonsennep & maste madagascar-peber, Langtid bagt Svinefilet krydret med timian, Symfoni af svampe, nye løg, tørsaltet bacon twistet af muskatnød, Rå stegte Kartofler, oliven olie, salt af vesterhaw. Salat af waldorf & tyttebærsylt, Tranebær-sauce med fløde, Hjemmebag & dressing, Æble Crumblekage med smuldredej

    DKK 175,00

    Grøn mix-salat

    Minimum antal: 10
    DKK 15,00

    Italiensk buffet

    Minimum antal: 12
    DKK 165,00

    Konfirmationsmenu 2018

    Minimum antal: 20

    Forret — Vælg mellem: Hønsesalat på ananasring med tårn af urtedild og bagt bacon + brød, Tunmousse med urter, dild tårn, dressing og rejer. + brød, 2 Tarteletter med høns i asparges

    Hovedret — Buffet: Flamberet kalvecuvette med dijon og madacascar, BBQ svinenakke af lokalgris, Gratineret kyllingefilet i baconsvøb

    Tilbehør
    Flødekartofler med revet mozzarella, Smørbagt petit kartofler med læsøsalt, Broccolisalat med bacon, rosiner og ristede solsikkekerner, Grøn forårssalat med provance, gulerod og ærter, Pastasalat med soltørret tomat, urter og oliven, Husets favorit sauce, Dressing og brød

    Desseret — Vælg mellem: Daim Islagkage med chokolade og let pisket fløde, Dobbelt chokoladekage med spåner og bær

    DKK 175,00DKK 210,00
    Ryd

    Kyllingesalat

    Minimum antal: 10
    DKK 25,00

    Ladies buffet

    Minimum antal:
    DKK 125,00

    Luksus receptionbuffet

    Minimum antal: 12
    DKK 165,00

    Luksus Tapas

    Minimum antal:

    Ovn bagt parmaskinke, Luft tørret serrano skinke, Fynslandsskinken, Lufttørret salamier – 3 slags sydlandske specialiteter, Oste: kongeblå skimmel,  fast Vesterhavsost, gauda med chili og chedderost, Basilikum pesto, Hvidløgs aioli, tomat tapanade, Oliven, soltørret tomater, grilled champignons, Cafe Salater, rødløg, spirrer, lolo bionda salat, Hjemmebagt kold hævet hvedbrød 2-3 slags, Hjemmebagt knækbrød

    DKK 150,00

    Mexicansk buffet

    Minimum antal: 12
    DKK 165,00

    Nytårsmenu 2018

    Minimum antal: 2

    Snacks – Symfoni af tapas-skinker – hvidløgsmajo og saltmandet med chili.
    Kraftig hummerbisque – Cremet, rejer & groft couvertbrød.
    Pestobagt Vesterhavstorsk – Persille, lime, sennepscreme, sellerisne, caparspopcorn, rødbede og dildtop.
    Oksemørbrad med hvidløg & timiankvist – Smørstegte pititkartofler med sydesalt, gulerodspure, landtidsbagt selleri, rødløg og ristede bøgehatte, Rødvinsglace.
    Kage tallerken – Mørk chokokage med hvid-chokolade panna cotta, bær og pasionsculis.

    DKK 195,00DKK 375,00
    Ryd

    Salatbord – 3 x salat

    Minimum antal:
    DKK 45,00

    Slagterens luksus Pølse-ostebord

    Minimum antal: 10
    DKK 135,00

    Sommerbuffet

    Minimum antal: 12

    Knasende sprød Serrano-skine med hvidløgs-aioli. Ristede mandler med skind & salt. Krydderfrikadelle med rosmarin & hvidløg. Ovnstegte kartofler krydret med frisk timian & læsøsalt. Grov pastasalat frisk basilikum, olivenolie, cherrytomat & franskeløg. Kylling med citron, persille & friskkværnet sortpeber. Kold culotte af ungkvæg med urter & bearnaise-creme. Salat af sprød spidskål vendt i mormor dressing, radiser & cashew-nødder. Koldhævet snobrød grovsalt & fuldkorn. Hjemmelavet Dressing pikant. Bærtærte på mazarinbund vaniljecreme & friske bær.

    DKK 149,00

    Spansk buffet

    Minimum antal: 12
    DKK 150,00

    The »pulled« buffet

    Minimum antal: 12
    DKK 145,00

    USA buffet

    Minimum antal: 12
    DKK 150,00

    Valgfri salater

    Minimum antal:
    DKK 15,00
    Ryd

    Vælg-selv-stegebord

    Minimum antal: 20
    DKK 0,00DKK 25,00
    Ryd

    Vinterbuffet

    Minimum antal: 12

    Laksemousse-æg på bund af grønt med spirer og dildtop. Salsabagt hvidfisk på cafebund. Thyskinke & revet Vesterhavsost med kerner. Oliven og hjemmelavet pesto. Nordthy Tyndstegsfilet med rødvinssalt & pebermix. Gratineret Kyllingfilet i baconsvøb. Petit-kartofler saltbagt med timian. Bagte rodfrugter hvidløg, rosmarin & fløde. Vintersalat med kål, æbler, kerner & krydderurt. Rødvinsglace med smør & karamel. Brød & hjemmebag Koldhævet surdejsbrød & Farmors kuvertstykker. Chokoladekage Med appelsin og cremefraiche.

    DKK 195,00