Fra gris til gaffel

Efterårsbuffet

Efterårsbuffet

DKK 175,00

Laks Rejer med cafesalat, cherrytomat & agurk, Flamberet kødkvæg med dijonsennep & maste madagascar-peber, Langtid bagt Svinefilet krydret med timian, Symfoni af svampe, nye løg, tørsaltet bacon twistet af muskatnød, Rå stegte Kartofler, oliven olie, salt af vesterhaw. Salat af waldorf & tyttebærsylt, Tranebær-sauce med fløde, Hjemmebag & dressing, Æble Crumblekage med smuldredej

Minimum antal: 12

Laks Rejer med cafesalat, cherrytomat & agurk

Flamberet kødkvæg med dijonsennep & maste madagascar-peber

Langtid bagt Svinefilet krydret med timian

Symfoni af svampe, nye løg, tørsaltet bacon twistet af muskatnød

Rå stegte Kartofler, oliven olie, salt af vesterhaw.

Salat af waldorf & tyttebærsylt

Tranebær-sauce med fløde

Hjemmebag & dressing

Æble Crumblekage med smuldredej

Brug for hjælp? Kontakt os Efterlad Feedback

Kategorier: ,

Tags: , , ,