Fra gris til gaffel

Vinterbuffet

Vinterbuffet

DKK 195,00

Laksemousse-æg på bund af grønt med spirer og dildtop. Salsabagt hvidfisk på cafebund. Thyskinke & revet Vesterhavsost med kerner. Oliven og hjemmelavet pesto. Nordthy Tyndstegsfilet med rødvinssalt & pebermix. Gratineret Kyllingfilet i baconsvøb. Petit-kartofler saltbagt med timian. Bagte rodfrugter hvidløg, rosmarin & fløde. Vintersalat med kål, æbler, kerner & krydderurt. Rødvinsglace med smør & karamel. Brød & hjemmebag Koldhævet surdejsbrød & Farmors kuvertstykker. Chokoladekage Med appelsin og cremefraiche.

Minimum antal: 12

Laksemousse-æg på bund af grønt med spirer og dildtop

Salsabagt hvidfisk på cafebund

Thyskinke & revet Vesterhavsost med kerner

Oliven og hjemmelavet pesto

Nordthy Tyndstegsfilet med rødvinssalt & pebermix

Gratineret Kyllingfilet i baconsvøb

Petit-kartofler saltbagt med timian

Bagte rodfrugter hvidløg, rosmarin & fløde

Vintersalat med kål, æbler, kerner & krydderurt

Rødvinsglace med smør & karamel

Brød & hjemmebag Koldhævet surdejsbrød & Farmors kuvertstykker

Chokoladekage Med appelsin og cremefraiche

Brug for hjælp? Kontakt os Efterlad Feedback

Kategori:

Tags: , , ,