Fra gris til gaffel

4 retters menu 2020 – Gæsternes anbefaling

4 retters menu 2020 – Gæsternes anbefaling

DKK 225,00DKK 375,00

Cremet Hummer Bisque – med syltet Fennikel Og røget Torskeryg.

Carpaccio af kulmule – med persille/Lime pesto.

Chateaubriand af Kalvemørbrad – flamberet med whiskey. Peberglace-Rodfrugter-Kartoffel.

Cremet Chokolade – med søde kager og karameliserede kerner og nødder.

Ryd
Minimum antal: 2

Min. 10 pers.

Cremet Hummer Bisque
Med syltet Fennikel Og røget Torskeryg.

Carpaccio af kulmule
med persille/Lime pesto.

Chateaubriand af Kalvemørbrad
flamberet med whiskey. Peberglace-Rodfrugter-Kartoffel.

Cremet Chokolade
med søde kager og karameliserede kerner og nødder.

Yderligere information

Antal Retter

1, 2, 3, 4, 5

SKU: N/A - Brug for hjælp? Kontakt os Efterlad Feedback

Kategori:

Tags: , , , , , ,