Fra gris til gaffel

Beringer Sparkling Zinfandel, 3/4 ltr.

Beringer Sparkling Zinfandel, 3/4 ltr.

DKK 100,00

Beringer er kort og godt en amerikansk legende indenfor vin.

I 1875 købte de to tyske brødre, Jacob og Frederick Beringer, et stykke jord i Napa Valley i Californien for i 1876 at grundlægge Beringer Winery.
Beringer Vineyards er det ældste uafbrudt fungerende vinhus i Napa Valley. Selv under forbudstiden i 1929-1935 fremstillede huset – som det eneste vinhus i øvrigt – vin, da Beringer havde tilladelse til at lave altervin til de lokale kirker.
Der har kun været syv Chief Winemakere gennem Beringers historie. Den sjette i rækken er Ed Sbragia, som startede hos Beringer i 1976 som assistent for Myron Nightingale. Sammen skabte de to Private Reserve-vinene, som hurtigt blev legendariske topvine.
I 2000 tog Laurie Hook over som Chief Winemaker efter 24 års samarbejde med Ed Sbragia. Ed er dog stadig aktiv hos Beringer og er udnævnt Winemaker Emeritus.

Smagekommentarer

Forførende mousserende vin med en smuk farve, en klar frugtagtig aroma og dejlige bobler. Duften har inciterende blomsteragtige noter, der minder meget om den forfriskende italienske Spumante med nuancer af citrus og jordbær. Smagen er pikant med en let sødme og en meget tydelig blomsteragtig karakter med toner af klare, friske jordbær og citrusagtige nuancer.

Vinifikation
Via tankmetoden, hvor grundvinen lægges på en tank og tilsættes sukker/næring og gær for efterfølgende at blive sat under tryk, Når vinen har nået det ønskede alkoholniveau, stoppes andengæringen (al vinificering foregår på tank) ved, at vinen køles til -5 grader under fem atmosfæres tryk. Vinen filtreres og tappes under tryk.

SKU: 18059909 - Brug for hjælp? Kontakt os Efterlad Feedback

Kategorier: ,

Tags: ,